» Отдых » Новости туризма

Готель у Мозамбіку піклується про черепахах

    всего 84291 отеля

Готель у Мозамбіку піклується про черепахах

Крім того, що курортний готель White Pearl на мисі Мамолі (Ponta Mamoli, 100 кілометрів на південний схід від Мапуту) прикрашає собою узбережжя Мозамбіку, він також є притулком безлічі морських черепах.

Щорічно з листопада по лютий грифові і шкірясті черепахи відкладають на місцевих пляжах яйця, що перетворює територію готелю в найважливіший заповідник, який дозволяє зберегти обидва види тварин. Разом з тим готель пропонує своїм постояльцям отримати незабутній досвід спостереження за цими плазунами.

Незважаючи на те, що в Мозамбіку намагаються стежити за популяцією черепах, вбивства тварин і розорення гнізд все ще тривають. Тому так важливо, що готель узяв на себе функції заповідника, повідомляється в прес-релізі World Travel Market.

Зокрема, керівництво White Pearl влаштовує рейди, в тому числі - і з участю своїх гостей. Постояльці здійснюють нічну прогулянку по пляжу в компанії зоологів і мають можливість спостерігати за життям унікальних охоронюваних істот.

White Pearl є справжнім раєм для туристів з дітьми, шукачів пригод і любителів дикої природи. На сході до нього підступає Індійський океан, а на заході розташований заповідник Maputo Elephant Reserve.

Готель може похвалитися найчистішими пляжами. А його гості мають можливість поплавати з афалінами і поспостерігати за китовими акулами у коралових рифів. Також постояльцям пропонують взяти участь в морській рибалці. Королівська макрель, дорада, сібас, тунець і риба-вітрильник ловляться в цих місцях особливо добре. Проживання в White Pearl - від $ 475 за двомісний номер на добу.
17 ноября 2011, 10:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт