» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанія Qantas спокутує провину безоплатними квитками

    всего 84291 отеля

Авіакомпанія Qantas спокутує провину безоплатними квитками

Австралійська авіакомпанія Qantas роздасть тисячі безкоштовних квитків на внутрішні рейси для пасажирів, які постраждали через скасування польотів.

Минулої суботи було скасовано всі рейси авіакомпанії в аеропортах 22 країн. Суперечка між менеджментом авіакомпанії і трьома профспілками порушив плани приблизно 70 тисяч пасажирів.

Авіаквитки економ-класу в межах Австралії та Нової Зеландії будуть доступні для клієнтів компанії, чий виліт було скасовано в результаті страйків. Термін дії цих квитків складе два роки.

"Акція з безкоштовними квитками - одна з декількох ініціатив, запланованих нашою компанією на цей період стабільності, за допомогою яких ми хочемо принести вибачення нашим клієнтам", - заявив генеральний директор Qantas Алан Джойс.

У понеділок авіакомпанія повернулася до нормального графіка після того, як незалежний Трибунал з розбору трудових спорів (FWA) в Австралії ухвалив, що Qantas має відновити польоти, а члени профспілок не можуть проводити страйк.

Профспілки сподівалися, що трибунал зобов'яже їх тимчасово припинити страйк (на 120 днів) для того, щоб в цей час продовжити переговори, проте судді FWA заявили, що при винесенні рішення взяли до відома уразливість туріндустрії. Незабаром після припинення авіасполучення керівництво компанії оголосило про те, що відшкодує вартість квитків всім клієнтам, постраждалим від порушення графіка.

Тепер менеджмент авіаліній також обіцяє не забути про зарубіжних клієнтах. Повідомляється, що слідом за акцією по внутрішнім рейсам, Qantas планує оголосити про інші ініціативи, призначених для покупців з інших країн і часто літаючих пасажирів.

За попередніми підрахунками, "спокутування провини" обійдеться авіаперевізнику в 20 млн доларів США. Саме таку суму, за словами Джойса, авіакомпанія втрачала на добу в ході страйків.
06 ноября 2011, 15:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт