» Отдых » Новости туризма

Ямайка направляє мільярди на розвиток туризму

    всего 84291 отеля

Ямайка направляє мільярди на розвиток туризму

У найближчі два роки в туристичний сектор Ямайки буде інвестовано близько $ 60 мільярдів. Одним з підсумків реалізації програми з розвитку туризму стане збільшення готельного фонду цієї острівної держави у Карибському морі на 16 тисяч місць.

Серед курортів, де з'являться нові або будуть модернізовані старі готелі - Монтего-Бей (Montego Bay), Фалмут (Falmouth), Очо-Ріос (Ocho Rios) і Кінгстон (Kingston). На будівництво нових готелів в цих привабливих для туристів місцях буде витрачено $ 780 мільйонів, повідомляє РІА "Новости".

Кількість відвідують Ямайку туристів неухильно зростає. За даними її адміністрації, в 1961 році, коли була створена Готельна і туристична асоціація країни, сюди на відпочинок приїхало 224 000 туристів через міжнародний аеропорт, і ще 69 тисяч чоловік - на круїзних судах. Туристичний сектор тоді заробив $ 37 мільйонів.

А з січня по вересень 2011 року країну відвідало 1,5 мільйона туристів, що прибули на літаках, і 763 000 круїзних пасажирів. Це принесло казні дохід в $ 1,5 мільярда.

Громадянам Росії і країн СНД заздалегідь оформляти візу для поїздки на Ямайку не потрібна у випадку, якщо термін перебування на острові не перевищує 30 днів, а метою візиту є туризм. Віза оформляється після прибуття в країну в офісах Департаменту імміграції Ямайки. Однак туристичний потік з Росії поки невеликий, близько 2 тисяч осіб на рік.
05 ноября 2011, 10:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт