» Отдых » Новости туризма

Албанія, Македонія і Хорватія повертаються до колишніх візовим режимам

    всего 84291 отеля

Албанія, Македонія і Хорватія повертаються до колишніх візовим режимам

31 жовтня 2011 закінчується дія полегшеного режиму перетину кордонів Албанії, Македонії та Хорватії. З 1 листопада для в'їзду в Албанію потрібно оформляти візу заздалегідь, а у разі Македонії та Хорватії для в'їзду потрібно оригінал запрошення, завіреного відповідними органами, або оригінал туристичного ваучера, що підтверджує факт оплати готелю та інших послуг на весь термін перебування.

Також в ці країни дозволяється в'їжджати за наявності в паспорті чинної шенгенської візи категорії С. Нагадаємо, з весни для відвідування Албанії, Македонії і Хорватії були потрібні лише закордонний паспорт і страховка, в окремих випадках прикордонники також могли попросити докази наявності достатньої кількості грошових коштів.

Полегшений візовий режим на час високого туристичного сезону встановлюється цими державами протягом кількох останніх років для залучення більшого числа гостей.
28 октября 2011, 20:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт