» Отдых » Новости туризма

В Італії оголошена надзвичайна ситуація

    всего 84291 отеля

В Італії оголошена надзвичайна ситуація

В італійських областях Тоскана і Лігурія, затоплених в результаті зливових дощів, оголошена надзвичайна ситуація.

У п'ятницю число жертв стихії досягло семи осіб - після дводенних пошуків пожежні витягли з-під уламків житлового будинку в лігурійському селищі Кассано (Cassana) тіло чоловіка, особа якого поки не встановлена. Перш влади повідомляли про шість загиблих і восьми зниклих безвісти.

На спеціальному засіданні ради міністрів Італії, що відбувся в п'ятницю в Римі, було прийнято рішення оголосити режим надзвичайної ситуації в постраждалих регіонах. На надання допомоги жертвам стихії виділено 65 мільйонів євро з бюджету країни, будуть задіяні кошти з інших національних і європейських джерел, повідомляє РІА "Новости".

У понеділок на Лігурію і Тоскану обрушилися зливові дощі і грози. Кількість опадів, що випали досягало 500 міліметрів на добу. У багатьох місцях сталися зсуви, були пошкоджені будинки, дороги і мости, в ряді населених пунктів виявилися затоплені цілі квартали, немає електрики і телефонного зв'язку.
28 октября 2011, 16:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт