» Отдых » Новости туризма

Гірськолижні школи Франції відкрили сайт російською мовою

    всего 84291 отеля

Гірськолижні школи Франції відкрили сайт російською мовою

На зимових курортах Франції, як і в багатьох інших місцях активного відпочинку, працюють гірськолижні школи. І французька асоціація ESF особливо чекає туристів з Росії. До наступаючого сезону її сайт, який об'єднує понад 250 шкіл і понад 17 тисяч професійних інструкторів, запустив версію російською мовою.

Французька гірськолижна школа ESF (Ecole Ski France) веде свою історію з 1937 року. Її інструктори готові навчити лижників найефективнішим технікам катання на лижах та сноуборді, при цьому приділяючи велику увагу техніці безпеки та запобігання нещасних випадків.

Навчитися кататися зможуть як дорослі, так і діти: у 195 гірськолижних дитячих садках Франції працюють 1500 інструкторів, які в ігровій формі зможуть прищепити юним лижникам любов до цього виду відпочинку.

На заняття запрошуються туристи незалежно від рівня підготовки. Їм будуть запропоновані як групові, так і індивідуальні уроки з урахуванням побажань. При цьому багато інструктори говорять російською мовою. Всі доступні програми, місця роботи шкіл ESF та інша необхідна інформація знаходиться на російськомовному сайті esf-ru. ru.
25 октября 2011, 17:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт