» Отдых » Новости туризма

Зимові курорти Австрії відкривають сезон катання

    всего 84291 отеля

Зимові курорти Австрії відкривають сезон катання

Гірськолижні регіони Австрії один за іншим відкривають новий сезон. Туристичний офіс цієї країни призводить дати, починаючи з яких можна відправлятися сюди кататися на лижах. Так, на льодовику Каунерталь - другому за величиною в східних Альпах - офіційне відкриття зимового сезону відбулося 14 жовтня.

Слідом за ним туристів готовий приймати льодовик Мелльталь, розташований в Карінтії. Старт нового сезону тут був даний 21 жовтня. А на курортах Целль-ам-Зеє і Капрун з 4 по 6 листопада пройде свято White Start, що знаменує початок зими. Разом з тим, на всіх цих льодовиках катання можливе і влітку.

Курорт Обертауерн відкриває сезон катання 17 листопада, і аж до 24 грудня тут діють спецпропозиції. Зельден вже активно проводить змагання, а офіційно старт сезону буде дано 19 листопада. 26 листопада Ішгль, як повідомлялося раніше, ознаменує початок зими яскравим концертом.

Але в цілому більшість австрійських центрів відпочинку починають роботу в грудні. Так, Нассфельд в Карінтії запрошує на свої траси з 3 грудня, а з 8 по 11 грудня тут пройде University Of Snow - найбільший в Європі лижний свято для студентів.

3 грудня Шладмінг, Планай і Хохвурцен в Штирії відзначать відкриття сезону концертом за участю британських артистів Taio Cruz і Natalia Kills. У ці ж дні (2-3 грудня) старт сезону дадуть Серфаус, Фісс і Ладіс, а також Кицбюель і Циллерталь. А Брамберг в землі Зальцбургерланд краї чекає гірськолижників з 8 грудня по 15 квітня.
25 октября 2011, 16:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт