» Отдых » Новости туризма

На честь відкриття готель Tune в Лондоні пропонує великі знижки

    всего 84291 отеля

На честь відкриття готель Tune в Лондоні пропонує великі знижки

4 січня в Лондоні на Ліверпуль - стріт ( Liverpool Street ) прийме перших постояльців готель Tune. Він стане другим комплексом цього бренду в британській столиці. На честь відкриття готель запропонує потенційним гостям забронювати номери по вкрай низькій ціні.

За традицією бренду Tune, 1000 ночей готель пропонує всього за 2 пенси. Однак такі кімнати бронюються практично миттєво. Також до 31 жовтня номер можна зарезервувати з 25- відсотковою знижкою ( на період з 4 січня по 31 березня ). Вартість в такому випадку складе 25 фунтів (30 євро ), повідомляє HotelChatter. При бронюванні в спеціальну графу потрібно буде ввести Промокод MYPR11JLS.

Варто також пам'ятати, що Tune - мережа по - справжньому бюджетних готелів. Це означає, що при резервуванні постояльці оплачують тільки вартість кімнати. За рушники в номері і доступ в інтернет по Wi-Fi доведеться доплачувати окремо.
25 октября 2011, 15:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт