» Отдых » Новости туризма

Бутік-готель відкрився на Манхеттені

    всего 84291 отеля

Бутік-готель відкрився на Манхеттені

На Манхеттені, в мікрорайоні Ноліто (Nolita), відкрився готель Nolitan. Він примітний тим, що став першим і поки єдиним бутік-готелем цього району, популярного у нью-йоркської богеми.

Підлоги в номерах вистелені дубовою дошкою. Постояльцям пропонують скористатися меню подушок, а вікна кімнат виходять на Уільямсбургскій міст (Williamsburg Bridge), повідомляє сайт готелю.

Готель пропонує постояльцям 55 номерів. У них гості знайдуть халати, тапочки, вишукану косметику з бутіка Red Flower. Також на всій території готелю є безкоштовний доступ в інтернет по Wi-Fi.

Туристи, які подорожують з тваринами, будуть приємно здивовані. У готелі діє спеціальна програма, в рамках якої за тваринами доглядатимуть не гірше, ніж за їхніми господарями. Послуга поширюється на собак будь-яких розмірів - від чихуахуа до мастифів.

При готелі також є ресторан Ellabess, яким управляє шеф Трой Унрух, особисто закуповує свіжі продукти на ринках району Маленька Італія. Вартість проживання в Nolitan - від $ 289 за двомісний номер на добу.
25 октября 2011, 10:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт