» Отдых » Новости туризма

Мадрид стане столицею гей-туризму

    всего 84291 отеля

Мадрид стане столицею гей-туризму

Столиця Іспанії - Мадрид в 2014 році стане світовою столицею гей-туризму, про це було заявлено на зустрічі міжнародної організації Gay & Lesbian Travel.

Як повідомляє, hosteltur. com. на звання гей-столиці претендували також Стокгольм, Цюріх і Канни. Мадрид у боротьбі за це звання підтримали адміністрація міста, а також ряд приватних компаній, громадських організацій та туристичних асоціацій.

За словами генерального секретаря туризму і внутрішньої торгівлі Хоана Мескіда, ця подія вперше пройде в Іспанії, і буде мати величезне значення для розвитку туризму в Мадриді і в Іспанії в цілому. Він також зазначив, що Іспанія є унікальною країною в світі, оскільки на сьогоднішній день шість міст Іспанії, таких як Мадрид, Барселона, Ібіца, Ситжес, Гран-Канарія, Торремолінос, включені в список основних напрямків світового гей-туризму.

В організації даного заходу візьмуть участь понад 1000 міжнародних організацій і компаній ЛГБТ-туризму, що складе 10% від усього світового туризму і 15% від загальних туристичних витрат.

Асоціація Gay & Lesbian Travel налічує понад п'ять тисяч компаній і установ у 160 країнах світу і є єдиною асоціацією у гей-світі, яка належить до Всесвітньої туристичної організації.

У своєму виборі асоціація керувалася не тільки тим, що Мадрид - це один з центрів світового гей-руху, але також і тим, що столиця Іспанії має розвиненою туристичною інфраструктурою, вишуканою кухнею і численними культурними пам'ятками.

Нагадаємо, на початку жовтня також повідомлялося, що в Мадриді відкриють перший в світі будинок престарілих для гееев.
21 октября 2011, 16:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт