» Отдых » Новости туризма

Хайнань запрошує зайнятися серфінгом

    всего 84291 отеля

Хайнань запрошує зайнятися серфінгом

У 87 кілометрах від курорту Санья на острові Хайнань буде створений найбільший в Китаї серфінг - клуб Surfing Hainan. Вже зараз Хайнань користується популярністю у любителів серфінгу, і влади курортного острова хочуть закріпити цю репутацію. У планах також - будівництво тематичного парку та тренувальної бази.

Рішення про створення нового серфінг - клубу було прийнято після того, як в 2010 році в затоці Жіюевань успішно пройшов міжнародний серфінг - фестиваль, на який з'їхалися професіонали з Австралії, Нової Зеландії, Канади, Німеччини, США, Японії та інших країн, повідомляє РІА " Новини ".

Хайнань - найпівденніша точка Китаю, єдиний китайський острів з тропічним кліматом. Вважається, що в затоці Жіюевань ідеальні умови для серфінгу ; тут є кілька клубів, пунктів прокату та шкіл по навчанню серфінгу. Кращий сезон для занять цим видом спорту триває з жовтня по квітень.
14 октября 2011, 20:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт