» Отдых » Новости туризма

До початку сезону курорт Кран-Монтана підготував сюрпризи

    всего 84291 отеля

До початку сезону курорт Кран-Монтана підготував сюрпризи

У наступаючому сезоні на швейцарському курорті Кран-Монтана (Crans-Montana) туристів чекає кілька новинок. Так, сноупарк переїхав з району Aminona в Cry d'Er. На новому місці відмінний сніг гарантований впродовж усієї зими. Східна частина зони катання Кран-Монтана - Амінона - відома природним і культурним багатством, еко-музеєм Colombire і традиційними ресторанами Cabane de Taules, Tieche і Cure. Цієї зими Амінона стане свого роду розважальною зоною, з ігровими схилами, 6-кілометрової саночною трасою і спеціальним підйомником для новачків. У новому сезоні сюди також переїде освітній виставковий центр, присвячений лавинам, який можна відвідувати, не знімаючи лиж.

До місць розміщення Кран-Монтана додалися п'ятизіркові шале Crans Luxury Lodges, що пропонують затишні і розкішні номери в дизайнерському стилі. Крім того, в районі траси Verdets обладнані тематичні фан-зони для початківців лижників, а гірськолижний дитячий сад на середній станції Signal, перш доступний тільки клієнтам лижних шкіл, цієї зими буде відкритий для всіх гостей курорту.

Кран-Монтана знаходиться на південному заході країни, в кантоні Вале (Валліс) - одному з найбільших і гористих кантонів Швейцарії. Курорту вже більше 100 років. В першу чергу він приваблює лижників середнього рівня: траси тут широкі і не дуже важкі.

Щорічно Кран-Монтана одним з перших в країні відкриває гірськолижний сезон. Цієї зими вже з 19 листопада курорт приймає любителів активного відпочинку. Кран-Монтана орієнтована на туристів з Росії: на її офіційному сайті є і російськомовна версія.
14 октября 2011, 16:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт