» Отдых » Новости туризма

У Катарі відкрилися відразу три готелі Marriott

    всего 84291 отеля

У Катарі відкрилися відразу три готелі Marriott

У столиці Катару Досі відкрилися відразу три готелі групи Marriott International. Вони є частиною торгового комплексу в центрі міста. Загальний номерний фонд готелів Renaissance Doha City Center Hotel, Courtyard by Marriott Doha City Center і "Marriott Executive Apartments City Center складає майже 600 номерів.

Готельний комплекс розташований в двох сучасних 48-поверхових вежах навпроти Фінансового центру Катару і всього в 15 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту Дохи, повідомляє Hoteldeluxes. com. Готелі ділять між собою 1-7 поверхи, на яких розмістилися три розкішних і елегантних лобі, дев'ять ресторанів і барів, просторі приміщення для бізнес-зустрічей, оздоровчий клуб світового класу Vitality Zone та спа-центр Saray.

257-кімнатний Renaissance Doha City Center Hotel займає 19 поверхів і надає відвідувачам першокласні зручності у вигляді розкішних постільних речей, Club Lounge, басейну на даху, бізнес -центра, високошвидкісного доступу в інтернет і ексклюзивних послуг. Проживання в цьому готелі обійдеться туристам в суму від $ 256 за двомісний номер на добу.

Готель Courtyard by Marriott Doha City Center на 204 кімнати розташовується на 12 поверхах і поєднує в собі комфорт і функціональність. У кожному з номерів готелю є просторий робочий стіл, високошвидкісний доступ в інтернет, телевізор з плоским екраном, міні-бар та інше. Проживання - від $ 210 за двомісний номер на добу.

Marriott Executive Apartments розмістилися з 21-го по останній поверх. З кожного з 123 апартаментів відкривається панорамний вид на місто або Перську затоку. Повністю мебльовані 1 -, 2 - і 3-кімнатні апартаменти обладнані кухнями, мають простору робочу зону і всю необхідну сучасну техніку. Постояльці Marriott Executive Apartments Doha City Center можуть відпочити в клубі, який розташований на 44 поверсі і розпорядженні басейн і джакузі. Крім того, звідси відкривається чудовий вид на місто. Проживання в апартаментах готелю - від $ 343 на добу.
14 октября 2011, 15:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт