» Отдых » Новости туризма

Число онлайн-бронювань в Росії росте

    всего 84291 отеля

Число онлайн-бронювань в Росії росте

Лише 7% туристичних послуг на території Росії бронюються через інтернет. При цьому в Європі онлайн-бронювання складають близько 30% від всіх операцій, здійснюваних в туристичній сфері, в США - 40%. Як повідомляє соб. кор. Travel. ru, такі дані представила на прес-конференції в Москві компанія Travelport.

За останній рік кількість авіаквитків на міжнародні рейси, придбаних в режимі онлайн на території Росії, збільшилася на 21%, на внутрішні рейси - на 17%, що перевищило докризові показники.

Росія займає друге місце в Європі за кількістю унікальних інтернет-користувачів, поступаючись Німеччині; завдяки щорічному приросту цього показника, що становить близько 14%, до 2013 року Росія вийде на перше місце.

За даними компанії Momondo, в Росії налічується більше 200 онлайн-гравців, що надають послуги з купівлі авіаквитків, резервування готельних номерів та прокату автомобілів за кордоном.

Ринок онлайн-бронювання у Східній Європі вважається одним з найбільш швидко в світі; найбільш помітне зростання в країнах Західної Європи спостерігається в Німеччині та Скандинавії. На думку директора Travelport GDS в Росії Марії Якушкін, в найближчі роки операції, що здійснюються користувачами в туристичній сфері на території Росії, збільшаться за рахунок бізнес-мандрівників, а також завдяки зростанню кількості власників банківських карт, що дозволяють здійснювати покупки в інтернеті без посередників.
14 октября 2011, 12:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт