» Отдых » Новости туризма

Американський курорт Аспен чекає туристів з Росії

    всего 84291 отеля

Американський курорт Аспен чекає туристів з Росії

У наступаючому сезоні найбільший гірськолижний курорт США - Аспен (штат Колорадо) - розраховує прийняти більше російських туристів. У розпорядженні гостей - понад 200 кілометрів трас, розрахованих як на початківців, так і на досвідчених спортсменів.

Розташований в Аспені аеропорт дозволяє добиратися на курорт з Москви з пересадкою в Лос-Анджелесі або в Чикаго. Курортна область Аспена включає в себе чотири ізольовані зони катання: Сноумасс (Snowmass), Аспен-Маунтін (Aspen Mountain), Аспен-Хайлендс (Aspen Highlands ) і Баттермілк (Buttermilk), що розташовують "синіми" і "чорними" трасами. "Червоних" трас в регіоні немає.

У зонах катання діє єдиний скі-пас. При цьому, купуючи абонемент завчасно, туристи отримують бонус: восьмиденний скі-пас дозволяє кататися протягом 14 днів. Компенсацію за невикористані дні можна отримати в ресторанах, магазинах і лижних школах.

У сезоні 2010/2011 кількість російських гірськолижників, що приїжджають на курорти Аспена, не перевищило тисячу. Більшість росіян відвідує регіон з кінця грудня по кінець січня.

Російські туристи віддають перевагу найбільшу в Колорадо зону катання Сноумасс (Snowmass) з її просторими трасами і загальною площею схилів в 1267 гектарів. Сезон 2011/2012 в цій області буде відкрито 24 листопада і триватиме до 15 квітня.

Круті утрамбовані траси в зонах катання Аспен-Маунтін і Аспен-Хайлендс підходять тільки для досвідчених спортсменів. Невелика область Баттермілк розрахована на початківців гірськолижників - саме тут розташовані найкращі школи лижного спорту в Аспені, де можливе навчання малюків.

Аспен орієнтований на прийом заможних туристів. Розміщення можливе в готелях, а також приватних будинках. Вартість апартаментів починається від $ 500 на добу; при подорожі великою компанією зручніше орендувати будинок, вартість якого починається від $ 3000 на добу. При цьому оренда будинку включає в себе послуги кухаря, покоївки та щоденні трансфери до підйомників.

Для гостей курорту між зонами катання курсують безкоштовні шатли. Чотирьох-і п'ятизіркові готелі також мають власними автобусами, які доставляють туристів до підйомників. Час у дорозі від готелю до зони катання не перевищує 10 хвилин. Зупиняються в Аспені також можуть безкоштовно відвідувати екскурсію по зонах катання і щотижневі концерти.
13 октября 2011, 17:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт