» Отдых » Новости туризма

Спецпропозиція до нового сезону в Інтерлакені

    всего 84291 отеля

Спецпропозиція до нового сезону в Інтерлакені

Швейцарський гірськолижний регіон Інтерлакен до наступаючого сезону розробив кілька спецпропозицій. Зокрема, при покупці дорослого суботнього скі-пасу на курорті Мюррен дві дитини віком від 6 до 15 років отримують такий же пропуск абсолютно безкоштовно.

Багатодітні сім'ї можуть безкоштовно отримати скі-паси на всіх своїх дітей у віці від 6 до 15 років, якщо нададуть документи, що підтверджують склад сім'ї.

Є спецпропозиція і для тих, хто відпочиває великою компанією. У пакет вартістю 265 швейцарських франків (219 євро) входять одна ніч в спортивній готелі Sporthotel Habkern, двогодинний урок лижної гонки від місцевої школи, сирне фондю в єгерської хатинці, двогодинний похід на снігоступах і проїзд в автобусі. Ця пропозиція дійсна з Різдва 2011 року до кінця березня 2012 року за замовленні від шести чоловік.

Інтерлакен є відправною точкою для відвідування регіону Юнгфрау. У зимову пору року область привертає величезну кількість гірськолижників і сноубордистів. Також тут розвинені такі види спорту, як альпінізм, скелелазіння, парапланеризм і віндсерфінг на прилеглих озерах.

Регіон зобов'язаний своєю назвою горі Юнгфрау - однієї з найвідоміших вершин Швейцарії. За Юнгфрау проходить межа між кантонами Берн і Вале. Біля її підніжжя розташована село Венген (Wengen), що складається з старовинних шале. Разом з Мюрреном (Murren) і Гріндельвальдом (Grindelwald) вони утворюють гірськолижний район Jungfrau Top Ski Region. А сама гора внесена до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
21 сентября 2011, 16:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт