» Отдых » Новости туризма

ЗМІ назвали причину, по якій Нідерланди не пускають Болгарію в Шенген

    всего 84291 отеля

ЗМІ назвали причину, по якій Нідерланди не пускають Болгарію в Шенген

У Болгарії вважають, що виступив проти приєднання Болгарії до Шенгенської зони міністр у справах імміграції Нідерландів Герд Леерс мстить за те, що колись його образили в цій країні.

Як згадують болгарські ЗМІ, в 2006 році Герд Леерс купив за 200 тис. євро на болгарському узбережжі ділянку землі під будівництво вілли. Однак після того, як проектні роботи почалися, з'ясувалося, що ділянка оформлена на ім'я іншої людини. Голландець подав до суду на фірму, яка будує віллу, і повідомив про це в посольство Болгарії в Нідерландах.

Пізніше Леерса звинуватили в тому, що він використовував свої політичні зв'язки для вирішення справи на його користь. Сам Леерс навіть зізнався, що пообіцяв мерові Бяли, де і був куплений ділянку, подарувати пожежні автомобілі, правда, не нові, а б/у.

У минулому році політик заявив, що вважає подію, що сталася з ним в Болгарії, найчорнішої точкою своєї біографії. Через те скандалу в свій час він навіть був змушений подати у відставку з посади мера міста Маастрихта.

Нагадаємо, в червні Європарламент проголосував за вступ Болгарії та Румунії до Шенгену без подальших зволікань. Однак для приєднання до зони нового партнера потрібна одностайна згода складових її 26 держав. 9 червня на засіданні міністрів внутрішніх справ країн - членів ЄС було прийнято рішення про відстрочення приєднання Румунії та Болгарії до Шенгенської зони.

Це питання внесене до порядку майбутньої 22сентября в Брюсселі зустрічі міністрів юстиції та внутрішніх справ країн-членів ЄС. Раніше Франція і Німеччина запропонували компромісний варіант: спочатку включити в Шенген повітряні та морські кордони Болгарії та Румунії, а потім сухопутні. Нідерланди з цим не згодні, а офіційний Бухарест називає позицію Амстердама невиправданою і штучною.

Раніше повідомлялося, що румунські митники заблокували на румуно-угорському кордоні шість вантажівок з квітами, насінням і цибулинами рослин з Нідерландів, у відповідь на небажання Амстердама дати добро на приєднання Румунії до Шенгену.
21 сентября 2011, 09:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт