» Отдых » Новости туризма

Готелі Хорватії визнані одними з кращих в Європі

    всего 84291 отеля

Готелі Хорватії визнані одними з кращих в Європі

Організація World Travel Awards зазначила престижною премією готелі Хорватії, які були визнані одними з кращих в Європі.

Хорватія представила на суд журі 12 кандидатів у восьми категоріях. Туристичний "Оскар" дістався готелям Dubrovnik Palace в Дубровнику і Le Meridien Lav в Спліті. Крім того, кращим бутік-готелем країни був визнаний ровіньскій Monte Mulini, а провідним готелем в країні названий Imperial Hilton у Дубровнику. Примітно, що нагорода World Travel Awards присуджується сплітським Le Meridien Lav восьмий раз. У цьому році він конкурував з французьким Evian Resort і швейцарським Kempinski St. Moritz, говориться в прес-релізі Представництва по туризму Республіки Хорватії.

У загальній складності в конкурсі брали участь більше п'яти тисяч організацій з 160 країн. Серед європейських готелів нагородами відзначено також Sofitel Heathrow в Лондоні - як кращий готель в аеропорту, Concorde De Luxe в Туреччині, визнаний лідером в системі all inclusive, Swissotel Krasnye Holmy в Москві - як кращий міський готель і Adam & Eve в Туреччині - як кращий готель для пар.
18 сентября 2011, 22:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт