» Отдых » Новости туризма

У Голландії можна оселитися в будівельному крані

    всего 84291 отеля

У Голландії можна оселитися в будівельному крані

У голландському Харлінгене (Harlingen) з'явився новий незвичайний готель. Готель Harbour Crane розмістилася всередині портового будівельного крана, з кабіни якого відкривається панорама на 360 градусів.

Кран був побудований в кінці 60-х років. Його висота становить 45,5 метрів - вище 10-поверхового будинку. Готель розрахований всього на двох чоловік, і, незважаючи на гадану спартанської обстановку, постояльцям тут надано максимальний комфорт.

Всередині колишньої кабіни крана розмістилися спальня з великим ліжком, зона відпочинку зі зручним диваном та ванна кімната. Номер обладнаний "розумною" системою освітлення, є також телевізор і музичний центр, пише Daily Mail.

Невелика сходи ведуть з кімнати в машинне відділення. Там знаходиться пульт керування краном. При одному натисканні кнопки він починає повертатися, надаючи гостям готелю повноцінний огляд.

Зупинити кран можна в будь-який момент, таким чином гості отримують можливість щодня милуватися новим видом з вікна. Також постояльці можуть зіграти на невеликій відкритій площадці.

Вартість проживання - від 319 євро за ніч.

Харлінген - портове місто в провінції Фрісландія (Friesland) на північному заході Нідерландів. Свою історію він веде з 1234 року. Крім міні-готелю в кабіні будівельного крана, в місті також можна переночувати всередині старого маяка і риболовного судна.
18 сентября 2011, 14:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт