» Отдых » Новости туризма

Два готелю Hilton відкриються в Санкт-Петербурзі

    всего 84291 отеля

Два готелю Hilton відкриються в Санкт-Петербурзі

Компанія Hilton Worldwide оголосила про підписання договору на управління двома готелями в Санкт-Петербурзі. Готелі брендів Hilton і Hampton by Hilton будуть розташовані в міжнародному виставковому комплексі "Експофорум". З їх відкриттям російське портфоліо мережі збільшиться до 19 готелів.

Hilton Expoforum на 241 номер, в числі яких - 21 люкс, запропонує своїм гостям фірмовий ресторан, буфет (All-Day-Dining), лобі- бар, а також приміщення для проведення заходів площею 1600 квадратних метрів, бізнес-центр та спортивно-оздоровчий центр з критим басейном.

Готель Hampton by Hilton Expoforum на 210 номерів, з конференц-залами і фітнес-центром буде включати в себе такі відмітні риси бренду, як стильно оформлене лобі і безкоштовний доступ до інтернету. Гостей також будуть чекати цілодобове кафе, що пропонує легкі закуски і сендвічі, і традиційний бар. Hampton by Hilton з його дизайном і плануванням підходить як для бізнес-туристів, так і для мандрівників, які приїжджають в місто на відпочинок, говориться в прес-релізі компанії.
18 сентября 2011, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт