» Отдых » Новости туризма

Новий розкішний готель Grand Excelsior в Дубаї

    всего 84291 отеля

Новий розкішний готель Grand Excelsior в Дубаї

У Дубаї відбулося відкриття готелю Grand Excelsior. Відмінною особливістю готелю, розташованої в районі Al Barsha, є її архітектура - будівля своєю формою нагадує круїзний лайнер.

У готелі - 230 номерів, в числі яких - Superior, Deluxe, Premium і Executive, а найбільш вимогливих гостей чекають Ambassador та Emirate. В кожному номері є кабельний та бездротовий доступ в інтернет, інтерактивний рідкокристалічний телевізор, телефон прямої міжнародного зв'язку, міні - бар, кондиціонер, сейф, можливість приготування чаю та кави. До послуг гостей поверхів Executive - доступ до клубного обслуговування, що включає сніданок, а також вибір напоїв і закусок протягом дня.

Готель також має в своєму розпорядженні повністю оснащеним тренажерним залом, лазнею, сауною, масажним салоном, басейном з баром на даху, а також широким вибором кафе і ресторанів і нічним клубом 2Vegas. Для організації урочистих заходів передбачений зал Grand Safina на більш ніж 500 гостей, повідомляє ІС " Російські Емірати ".
18 сентября 2011, 17:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт