» Отдых » Новости туризма

Австрія пропонує екскурсії на сегвеях

    всего 84291 отеля

Австрія пропонує екскурсії на сегвеях

Все більшою популярністю в Австрії користуються тури на сегвеях. Туристи вибирають цей незвичайний вид транспорту для самих різних цілей: від прогулянки по місту з гідом до екскурсії до виноградників. Особливо оцінили можливість поїздок на електричному самокаті діти, що в свою чергу спонукало австрійський турбізнес розробити більше сімейних пропозицій.

Одне з місць, де чекають цінителів сегвеев, - гірськолижний курорт Зерфаус ( Serfaus ), що лежить в 100 кілометрах від Інсбрука, в західній частині Тіроля. Місто Штайр ( Steyr ) у Верхній Австрії з квітня по жовтень пропонує різні тури, наприклад тригодинну оглядову поїздку Gasserl & Wegerl & Platzerl. Пересуваючись на сегвеях, туристи відвідують затишні куточки середньовічної частини міста, які не побачиш, подорожуючи на машині.

Є подібні пропозиції і в столиці країни. Оглянути Державну оперу, Палацовий сад, Хофбург, парламент, ратушу та інші пам'ятки, розташовані вздовж маршруту по Рінгштрассе та Старому місту, можна на Сегвей і в супроводі гіда.
17 сентября 2011, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт