» Отдых » Новости туризма

Подробиці про нову анкеті на болгарську візу

    всего 84291 отеля

Подробиці про нову анкеті на болгарську візу

Як повідомлялося раніше, з серпня Болгарія ввела новий тип візової анкети. Документ складений за зразком анкет для країн Шенгену. Незважаючи на те, що входження країни до Шенгенського простору відкладено як мінімум до наступного року, Болгарія, по всій видимості, посилено до цього готується.

Якщо стара анкета складалася з двох сторінок, то нова - вже з трьох. На її останньому листі знаходяться декларації про те, що візовий збір не повертається і про те, що заявник погоджується з необхідністю мати відповідну страховку в разі багаторазових поїздок за кордон.

Крім того, тепер здобувач болгарської візи дає свою згоду на те, що його дані, вказані в анкеті, а також фотографія і відбитки пальців будуть передані до компетентних органів країн - членів ЄС для прийняття рішення по видачі візи. Варто відзначити, що поки біометрія не введена, але цей пункт розрахований на можливі зміни в майбутньому.

Також заявник погоджується з тим, що всі відомості про нього, в тому числі про прийняття рішення за його заявою (видача візи або відмова у візі), будуть занесені в візового інформаційну систему, загальну для країн ЄС і Шенгену. Термін зберігання даних визначений як 5 років. При цьому заявник має право в будь-якій країні ЄС і Шенгену отримати інформацію про те, які відомості про нього знаходяться в цій системі і яка країна ці дані відправила.

У старій анкеті такої серйозної декларації не було. Заявник лише погоджувався з тим, що інформація про нього потрапить в базу даних імміграційної служби Болгарії.

Крім цього, в анкеті з'явилося три нові пункти. Зокрема, в пункті 10 для неповнолітніх необхідно вказати ім'я, прізвище, адресу особи (якщо відрізняється від адреси заявника), яке здійснює права батька/опікуна. У пункті 11 потрібно ввести національний ідентифікаційний номер, якщо такий є. У громадян РФ цього немає, тому нашим туристам цей пункт заповнювати не потрібно. І, нарешті, в пункті 27 заявник наводить відомості про зняття відбитків пальців при оформленні шенгенської візи (цей пункт також розрахований на зміни в майбутньому).
18 августа 2011, 08:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт