» Отдых » Новости туризма

Новий вид шахрайства в обмінних пунктах Болгарії

    всего 84291 отеля

Новий вид шахрайства в обмінних пунктах Болгарії

Туристи, відпочиваючі в Болгарії, зіткнулися з новим видом шахрайства при обміні валюти. При спробі обміняти гроші з'ясовується, що курс не відповідає заявленому на інформаційній табличці біля входу.

У пункті обміну валюти розгніваним туристам повідомляють, що це зовсім не курс, а ціна магніту у вигляді прапора тієї чи іншої країни. Як відзначають шахраї, закон не забороняє обмінним пунктам торгувати сувенірами. Так, навпроти прапора США стоїть число 1,4 ( курс лева до долара США - 1,34). Туристи вважають, що в даному обміннику їх чекає вигідна угода. І лише пізніше з'ясовується, що 1,4 лева коштує магніт із зображенням прапора США, а валютний курс набагато нижче.

У курортному Бургасі не менше 15 % обмінників використовують цей трюк, пише RATA - News. Обурення туристів викликало перевірки обмінних пунктів інспекторами Національного агентства по доходах Болгарії і поліцією.
17 августа 2011, 15:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт