» Отдых » Новости туризма

Нові бюджетні готелі відкриються в Нью - Йорку

    всего 84291 отеля

Нові бюджетні готелі відкриються в Нью - Йорку

Нью - йоркський готельний бренд Pod намір розширюватися за рахунок мережі компактних готелів. Новий готель з'явиться в місті вже влітку 2012 року.

Готель, розташований на 39-й вулиці, між Лексінгтон ( Lexington ) і Третьої авеню, запропонує 369 номерів. Його відмітною особливістю стане відсутність власних ванних кімнат в номерах. Інші готелі мережі з'являться також у Вашингтоні та Чикаго, повідомляє Independent.

Перший готель мережі Pod почав роботу в Нью - Йорку в 2007 році - у той самий час, коли всі в місті з нетерпінням чекали відкриття Yotel. В існуючому Pod є ванні кімнати, і вартість проживання в ньому становить $ 310.

Також в серпні 2011 року в Нью - Йорку відкриється готель Bowery House, що розмістився в будівлі колишньої нічліжки часів Другої світової війни. Його номери дуже скромних розмірів - в них містяться лише ліжко, невелика шафа та складаний письмовий стіл. Відмінністю готелю від Yotel і Pod є вартість проживання. Вона складає всього $ 59 за ніч.
17 августа 2011, 10:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт