» Отдых » Новости туризма

Сонячний Берег хоче залишити туристів без нічних дискотек

    всего 84291 отеля

Сонячний Берег хоче залишити туристів без нічних дискотек

Власники готелів у районі болгарського курорту Сонячний Берег планують звернутися до уряду країни з вимогою обмежити час роботи місцевих дискотек і ресторанів. На безперервну музику і шум ночами постійно скаржаться постояльці - в першу чергу туристи з дітьми.

Готельєри відзначають, що цій проблемі - не один рік, і тепер, нарешті, вони вирішили підготувати офіційний документ, який буде містити перелік конкретних заходів, що регулюють рівень шуму, направивши його на розгляд прем'єр-міністру країни, повідомляє РІА "Новости ". Серед основних пропозицій: закриття галасливих закладів опівночі і серйозні штрафи для порушників режиму нічної тиші.

Власники готелів впевнені, що Сонячному Березі вигідніше позиціонувати себе як безпечний туристичний район, ніж як " Мекку алкогольного і розважального туризму ". З ними згодні й багато туроператорів. За їх словами, клієнти часто запитують про рівень шуму ще до покупки путівки.
17 августа 2011, 12:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт