» Отдых » Новости туризма

Курорт Аворіаз оновлюється до наступного зимового сезону

    всего 84291 отеля

Курорт Аворіаз оновлюється до наступного зимового сезону

Французька гірськолижний курорт Аворіаз (Avoriaz), що входить в зону катання Порт-дю-Солей (Portes du Soleil), до наступаючого сезону приготував цілий ряд нововведень. Зокрема, тут відкриється перший на курорті квартал класу люкс, що належить компанії Pierre & Vacances.

Квартал Amara (саме так називатиметься новий комплекс) включає в себе 204 апартаменту в п'яти будинках, велику підземну парковку, велнес-центр з басейном, хамамом і джакузі, spa-центр з масажними кабінетами і різними саунами, дитячий сад, ресторани, бари і магазини.

Триває будівництво водного розважального центру l'Aquariaz площею понад 2000 квадратних метрів. Його відкриття намічене на 2012 рік. У цьому водному комплексі, який буде оформлений у тропічному стилі, з живими деревами з джунглів, передбачені різні басейни, у тому числі з течіями та водоспадами, розважальна зона для дітей, джакузі і суперпайп (водна гірка).

До сезону 2011/2012 у центрі пішохідної частини Аворіаза запрацює ковзанка і відкриється нова підземна парковка на 850 місць, повідомляє Superski. ru. Ще одна приємна для туристів новина - гондольная канатна дорога Prodains, що зв'язує Аворіаз і Морзін, буде замінена на нову і високошвидкісну. Інші зміни торкнуться облаштування курорту, наприклад, його освітлення.

Гірськолижна область Порт-дю-Солей ("Врата Сонця") розкинулася уздовж франко-швейцарського кордону між Верхньої Савойєю (область Шабле) і кантоном Вале (Валліс), утворюючи найбільшу міжнародну гірськолижну зону Європи. Курорт Аворіаз був спеціально побудований прямо біля трас в особливому архітектурному стилі і відмінно підходить для любителів ski in - ski out.

У Аворіазе заборонено рух автомобільного транспорту, тому пересуватися по курорту можна тільки на кінних упряжках, лижах або пішки. Він особливо популярний серед молоді та сімей з дітьми завдяки досить хорошому вибору апартаментів різного класу і чудовим можливостям для катання.
03 августа 2011, 14:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт