» Отдых » Новости туризма

Зростає інтерес туристів до емірату Абу-Дабі

    всего 84291 отеля

Зростає інтерес туристів до емірату Абу-Дабі

Перше півріччя 2011 року було вкрай успішним для емірату Абу-Дабі. За даними його Департаменту туризму, в'їзний турпотік за цей період зріс на 11%, до мільйона людей. Влада емірату сподіваються, що до кінця року буде зафіксовано рекорд, що перевищує двохмільйонний відмітку.

У 2010 році турпотік в Абу-Дабі збільшився на 18% і склав 1,8 мільйона чоловік. У цьому числі - 9708 російських туристів, що на 27% більше показників попереднього року.

Згідно з даними статистики, тривалість перебування туристів в еміраті з початку нинішнього року зросла на 13%. В середньому гості - як бізнесмени, так і відпочиваючі - залишаються тут на три ночі, повідомляє Турпром. Раніше середній показник становив 2,9 ночі.

Однією з причин підвищеного інтересу до Абу-Дабі стало 15%-ве зниження цін на готельні номери. При цьому експерти прогнозують подальше падіння цін, що обумовлюється введенням в дію нових готелів. До кінця року тут з'явиться не менш десяти розкішних п'ятизіркових готелів, в тому числі входять до ланцюжка Westin, Hyatt, St Regis, Ritz-Carlton і Jumeirah at Etihad Towers.

Абу-Дабі ("батько газелі" з арабської) - найбільший з семи еміратів (66% площі ОАЕ). Емірат складається з власне міста Абу-Дабі, що виконує столичні функції країни, і міст-оазисів Ель-Айн і Лива (Ель-Джива). Абу-Дабі - це екзотичний і ультрасучасний місто з ідеально прямими вулицями, безліччю будівель найрізноманітнішої архітектури, кількістю фонтанів і зелених насаджень.
03 августа 2011, 12:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт