» Отдых » Новости туризма

У Німеччині відкрився готель Jumeirah

    всего 84291 отеля

У Німеччині відкрився готель Jumeirah

У Франкфурті-на-Майні прийняв перших гостей готель Jumeirah Frankfurt. Це перший готель бренду Jumeirah на території континентальної Європи.

П'ятизірковий готель Jumeirah Frankfurt розташований в самому центрі міста на площі Thurn-und-Taxis, поруч з оперним театром і головними торговими вулицями. Готель пропонує 218 номерів і люксів площею від 35 квадратних метрів - це самі просторі готельні номери у Франкфурті. З вікон 25-поверхової будівлі готелю відкриваються прекрасні види на місто, повідомляє прес-служба Jumeirah Group. Номери прикрашають оригінали робіт сучасного німецького художника Хартвіг Еберсбаха (Hartwig Ebersbach).

Замість звичних кондиціонерів в готелі використовується комбінована система регулювання температури, заснована на роботі детекторів температури тіла і датчиків руху, які максимально ефективно і розумно регулюють енергоспоживання в номері.

У Jumeirah Frankfurt працює ресторан Max on One, лобі-бар і французька кондитерська. Також до послуг гостей - spa-центр Talise з тропічним душем і місцями для релаксації в східному стилі. Для проведення урочистих і ділових заходів готель пропонує чотири конференц-зали місткістю від 30 до 100 чоловік і великий банкетний зал. Вартість проживання - від 297 євро за двомісний номер на добу. Офіційна церемонія відкриття Jumeirah Frankfurt запланована на вересень.
02 августа 2011, 12:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт