» Отдых » Новости туризма

Ще один турист з Росії потонув у Таїланді, проігнорувавши небезпека

    всего 84291 отеля

Ще один турист з Росії потонув у Таїланді, проігнорувавши небезпека

Російський турист, що відпочивав на острові Пхукет, потонув, проігнорувавши попередження служби порятунку про небезпеку купання. Трагедія сталася на популярному пляжі Карон (Karon).

Це вже третя за місяць смерть іноземного туриста у воді на пляжі Карон і тринадцята за майже півтора року, повідомляє Phuketwan. com. Примітно, що 38-річний гість з Росії зайшов у воду прямо у попереджувального знаку російською мовою. Такі знаки встановлюються в дні, коли купатися заборонено. З недавніх пір, враховуючи кількість відпочиваючих на Пхукеті росіян, написи стали дублювати російською. Однак безпечність російських туристів не знає кордонів. У більшості своїй наші співвітчизники, які заплатили за пляжний відпочинок, твердо маємо намір його отримати, незважаючи на небезпеку.

Загиблий росіянин був нетверезий. Це ще одна проблема, з якою стикаються тайські рятувальники: російські туристи багато п'ють і ігнорують правила безпеки на воді.

Пляж Карон розташований всього в трьох кілометрах на південь від Патонга і є одним з найбільш протяжних на Пхукеті - його довжина становить 5 кілометрів. Карон пропонує безліч ресторанів на будь-який смак і популярні бари з музикою; більшість закладів закриваються до півночі. Практично всі готелі Карона розташовані через дорогу від пляжу.
02 августа 2011, 12:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт