» Отдых » Новости туризма

Зростає інтерес туристів до відпочинку на Шрі-Ланці

    всего 84291 отеля

Зростає інтерес туристів до відпочинку на Шрі-Ланці

У першому півріччі нинішнього року на Шрі-Ланку приїхало 381,5 тисячі гостей, зростання туристичного потоку склав 36,9 % у порівнянні з аналогічним періодом роком раніше. Одночасно зросли і доходи галузі: до $ 370 мільйонів у порівнянні з попередніми показниками в $ 245 мільйонів.

Кількість російських туристів за перші шість місяців збільшилося на 27,2%, українських - на 26,5%. Позитивна динаміка відзначається і з боку туристів з Казахстану, повідомляє туристичний офіс Шрі-Ланки. За кількістю відвідувань острова росіяни знаходяться на шостому місці в світі і на четвертому - серед жителів європейських країн ( після громадян Великобританії, Франції і Німеччини ).

Посольство Шрі-Ланки очікує попереду нові рекорди. Великі надії пов'язані з виходом національної авіакомпанії SriLankan Airlines на лінію Москва - Коломбо: старт польотної програми намічений на осінь 2011 року.
02 августа 2011, 08:30




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт