» Отдых » Новости туризма

Ураган в Барселоні на кілька годин паралізував рух

    всего 84291 отеля

Ураган в Барселоні на кілька годин паралізував рух

Справжній тайфун обрушився на столицю іспанського регіону Каталонія - Барселону, принісши з собою сильний вітер і зливи. Через щільну стіни дощу на вулицях міста зробилося темно, як уночі.

В результаті стихії повалені дерева, обірвані лінії електропередач, порушено рух по магістралях і залізницям. Протягом декількох годин не працював громадський транспорт та затримувалося відправлення поїздів, що порушило плани тисяч людей, передає Перший канал. За повідомленням відпочиваючих в Барселоні туристів, закрився також і аеропорт.

Варто відзначити, що нинішнє літо побило всі рекорди погодних аномалій. Так, майже у всіх країнах Європи в липні встановилася незвичайно холодна погода. Рекордно низька температура спостерігається в Чехії, де в денний час стовпчик термометра не піднімається вище позначки +15 ° С, а вночі траплялися заморозки. У Польщі протягом кількох тижнів не припинялися дощі, а в Кракові денна температура повітря не перевищувала +13 ° C. Заморозки спостерігалися також у всіх країнах альпійського регіону, в Німеччині та Словенії.
01 августа 2011, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт