» Отдых » Новости туризма

Українці можуть до жовтня наступного року відвідувати Ірландію за британською візою

    всего 84291 отеля

Українці можуть до жовтня наступного року відвідувати Ірландію за британською візою

Громадяни України, у яких є віза до Великобританії, можуть з 1 липня 2011 року по 31 жовтня 2012 відвідувати Ірландію без оформлення окремих віз.

Як заявив директор Департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Олег Волошин, таким чином на цей період вводиться режим короткострокового (до 90 днів) безвізового в'їзду з території Великобританії до Ірландії для громадян ряду іноземних держав, у тому числі й України.

За його словами, відповідне рішення було прийнято урядом Ірландії, враховуючи проведення в Лондоні літніх Олімпійських ігор 2012 року.

"Таким чином, громадяни України, у яких є діюча британська короткострокова віза і вони знаходяться на території Великобританії, зможуть відвідати Ірландію на термін до 3 місяців без віз", - зазначив Волошин.

Як повідомлялося, уряд Ірландія 11 травня схвалила пропозицію міністра юстиції Алана Шаттер запустити першу офіційну безвізову програму в країні, якою, зокрема, передбачається пускати на територію країни без віз громадян України, які мають короткострокові британські візи.

Крім України, до списку 14 країн, як в які поширюється програма, увійшли Білорусь, Російська Федерація, Сербія, Чорногорія, Туреччина, Узбекистан, Індія, Китай, Саудівська Аравія, Бахрейн, Катар, Кувейт і Об'єднані Арабські Емірати.
12 июля 2011, 15:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт