» Отдых » Новости туризма

У Ізраїлі застряглі 70 українців

    всего 84291 отеля

У Ізраїлі застряглі 70 українців

У Ізраїльському порту Ашдод арештовано круїзній лайнер "Ріо", на борту Якого перебуває з 70 українців.

Як пише "Україна молода", "судно Під прапором Мальти, на якому Наші співвітчізнікі пропрацювалі Майже рік у складі міжнародної команди, з 360 членами екіпажу, в тому чіслі артистами та обслуговуючім персоналом, вже трівалій годину Стоїть у порту".

"Заручники" намагаються війта на слід свого роботодавця, Який "загубівся" під година чисельності перепродажів лайнера. Відомо, Що команда корабля Складається з представніків 12 країн ", - йдеться у Публікації.

Серед них 70 українців, у тому чіслі 36 одесітів та 7 ОСІБ iз Миколаєва.

Як розповів виданє Один із членів української Частина екіпажу, надзвичайно Ситуація на судні склалася після того, Як власник круїзного лайнера ухвалено Рішення Продатися "Ріо" разом Із командою.

"Поки ця угода оформлялася, суттєво зросла заборгованість перед портовою владою Ашдода за стоянку, и на пароплав наклав Арешт", - зазначає газета.

"Оцінюючі сітуацію, Що склалася, українці пріпускають, Що їх хочут" кинуть на гроші ", тому не мают наміру залішаті палубу и влаштуван своєрідній страйк", - пише видання.

"Усі, хто перебуває зараз на судні, не мают наміру здаватіся и боротімуться за Свої права", - зазначів відомій у Міколаєві стриптизер Ігор, Який є членом екіпажу.

"Уся команда змушена жити у скрутi и спати на голій палубі. Провізії залиша на Чотири Дні, пального - на тиждень. Допомог чекаті Ні від кого. Власники судна не хочут розголосу, тому тиснутися на членiв команди и залякують нас", - сказавши ВІН.

Екіпаж НЕ має наміру залішаті круїзній корабель Доті, доки НЕ побачить грошів. "Якщо ми зійдемо з судна и повернемося в Україну, то Ніколи НЕ отрімаємо зароблені кошти", - заявив один iз матросів теплохода.

Українці спілкуваліся и з ПРЕДСТАВНИК посольства України в Ізраїлі, де їм запропонувалі організуваті поїздку додому, альо відстоюваті їхні права й вірішуваті питання з відачi зарплати дипломатів відмовіліся, зазначає видання.

"Артисти, Що входять до складу міжнародного екіпажу, пообіцялі в разі невіплаті їм зарплату Продатися Представникам мас-медіа провокаційні Фотографії та відеоматеріалі Еротичні характером, де фігурують" Круті "бізнесмені та політики", - йдеться у Публікації.
12 июля 2011, 12:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт