» Отдых » Новости туризма

Шахраї здають туристам неіснуючі вілли на Кіпрі

    всего 84291 отеля

Шахраї здають туристам неіснуючі вілли на Кіпрі

Кіпрська організація по туризму (КОТ) висловлює занепокоєння у зв'язку з появою в інтернеті сайтів, що рекламують неіснуючі вілли. Ошукані шахраями туристи завалили скаргами адміністрації кіпрських міст.

Туристи відвідували сайти, що пропонують короткострокову оренду вілл на Кіпрі по спокусливою ціною, бронювали житло і оплачували його, а по приїзді виявляли, що таких будівель не існує. При спробах Зв'язок з агентом з'ясовувалося, що і фото розкішних вілл, і сам сайт - підробка, а гроші безповоротно втрачені, пише "Вісник Кіпру". КОТ закликає туристів бути пильними і не купуватися на низькі ціни на таких сайтах, особливо якщо ці сайти - іноземні. Організація також підкреслює, що не зможе виплачувати компенсації жертвам шахраїв і шукати злочинців. Подібні сайти, як і будь-яка компанія-аферист, живуть дуже недовго, і знайти їх справжніх власників вкрай складно.

Крім того, найчастіше туристи, що вибрали і оплатили віллу, приїхавши на місце, виявляють, що заявлене житло не відповідає дійсності: те, що так гарно виглядало на зображенні, в реальності перебуває в жахливому стані і не відповідає нормам безпечного проживання. У зв'язку з цим КОТ закликає користувачів інтернету переконатися в наявності у господарів ліцензії, перш ніж резервувати віллу. Всі бажаючі можуть зв'язатися з Кіпрської організацією по туризму та перевірити справжність ліцензії.
05 июля 2011, 17:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт