» Отдых » Новости туризма

Нацистська база відпочинку відкрилася в Німеччині

    всего 84291 отеля

Нацистська база відпочинку відкрилася в Німеччині

На німецькому острові Рюген, розташованому в Балтійському морі, відбулося відкриття молодіжної бази відпочинку, яка розмістилася на місці курорту, створеного нацистами.

Будівництво курортного комплексу "Прорскій колос" (Koloss von Prora), розрахованого на 20 тисяч осіб, велося з 1936 по 1939 рік і не було завершено з -за початку війни. З 1948 по 1953 рік будинок відпочинку служив казармою для частин Радянської армії, потім - для армії НДР.

Реконструкція була розпочата владою в 2008 році і викликала протести з боку деяких представників громадськості, що ставлять під сумнів етичну сторону питання: на їхню думку, відновлення споруди означає завершення справи, початої нацистами.

Комплекс тягнеться уздовж берега на 4,5 кілометра. База відпочинку розмістилася в північній частині будівлі. Вона має у своєму розпорядженні 96 номерами на 400 місць і є найбільшим об'єктом такого роду в землі Мекленбург - Передня Померанія і шостим за величиною в Німеччині. Три інші частини будівлі продані приватним інвесторам. Передбачається, що там розмістяться приватні апартаменти і готель.
05 июля 2011, 12:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт