» Отдых » Новости туризма

У серпні у мусульманського світу - Рамадан

    всего 84291 отеля

У серпні у мусульманського світу - Рамадан

Священний для мусульман місяць Рамадан в цьому році триватиме з 1 по 29 серпня. Мандрівникам слід пам'ятати про обмеження, які вводяться на цей період в ісламських країнах.

Під час Рамадану мусульмани постять: у світлий час доби їм не можна приймати їжу, питво і вдихати тютюновий дим. Після настання темряви обмеження знімаються, але надмірностям віддаватися не рекомендується. Під час священного місяця в мусульманських країнах помітно знижується ділова активність, скорочується робочий день, посилюються релігійні настрої ; повсякденне життя зміщується на вечірній і нічний час доби.

Мандрівники повинні бути готові до того, що ряд правил поста пошириться і на них. Навіть у таких популярних країнах, як ОАЕ або Індонезія, гостям слід вести себе так, щоб не дратувати місцевих жителів. У ряді країн туристам краще утримуватися від відвідування місць громадського харчування до настання темряви і не курити на вулиці вдень.
05 июля 2011, 10:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт