» Отдых » Новости туризма

У Росії відкрився третій готель Kempinski

    всего 84291 отеля

У Росії відкрився третій готель Kempinski

На території Росії відкрився новий готель бренду Kempinski. "Кемпінські Гранд Готель" розташований в Геленджику та є першим готелем мережі на чорноморському узбережжі.

Готельний комплекс знаходиться на першій лінії узбережжя - на Товстому мису Геленджікской бухти. У ньому - 379 номерів, в числі яких - 30 люксів і сім бунгало. Кожен номер готелю обладнаний Wi-Fi, супутникова та інтерактивним телебаченням, системою кондиціонування та клімат-контролю, електронним сейфом з можливістю зберігання ноутбука, міні-баром, ортопедичними ліжками.

В інфраструктуру готелю також входять власний пляж, spa-центр, критий і відкритий басейни, водні атракціони, багатофункціональний конгрес-центр, амфітеатр для проведення заходів під відкритим небом, наземна і підземна паркування, три ресторани, тенісні корти, спортивний та дитячий майданчики. Для дітей передбачені й інші розваги - сад-лабіринт, водні гірки, програми з аніматорами, повідомляє РІА "Новости". Вартість проживання в готелі не уточнюється.

"Кемпінські Гранд Готель" став третьою готелем бренду на території Росії. Нагадаємо, що в планах компанії - відкриття нового готелю в Москві. Як і "Балчуг", готель "Кемпінські Нікольська" буде розташований в самому центрі міста, а з його вікон постояльці зможуть милуватися видом на Кремль і Червону площу.
04 июля 2011, 16:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт