» Отдых » Новости туризма

Новий готель Centara відкриється в Таїланді

    всего 84291 отеля

Новий готель Centara відкриється в Таїланді

У вересні в тайському Ао-Нанг (Ao Nang) відкриється другий готель бренду Centara. Він розташований всього в ста метрах від пляжу Nopparat Thara і недалеко від центру Ао-Нанга, відомого своїми пам'ятками і торговими центрами.

Centara Anda Dhevi Resort & Spa Krabi запропонує 135 номерів і сьютов, в кожному з яких є балкон або тераса, а також просторі ванні кімнати. Площа номерів - від 36 до 40 квадратних метрів (з вікнами, що виходять в сад) і 42 квадратних метри (з видом на басейн). Є також сімейний номер, 11 люксів і весільний сьют, повідомляє eTurboNews.

У ресторані Palm будуть подавати страви тайської і міжнародної кухні. У лобі постояльцям запропонують широкий вибір гарячих і холодних закусок, вино, коктейлі, чай, кава і свіжовичавлені соки.

Зона для відпочинку включає в себе басейн з баром, дитячий басейн, клуб для дітей Camp Safari, фітнес-зал і spa-центр Cenvaree. До послуг гостей також будуть два повністю обладнаних конференц-залу. Проживання в Centara Anda Dhevi Resort & Spa Krabi - від $ 140 на добу.

Міжнародний аеропорт Krabi знаходиться в 40 хвилинах їзди. Також постояльці можуть скористатися послугами місцевого порту, звідки регулярно відходять прогулянкові судна на прилеглі острови - в тому числі Пхукет і Пі-Пі.
04 июля 2011, 14:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт