» Отдых » Новости туризма

В обмінних пунктах Болгарії обманюють туристів

    всего 84291 отеля

В обмінних пунктах Болгарії обманюють туристів

На популярному болгарському курорті Золоті Піски туристи стикаються з серйозною проблемою шахрайства в пунктах обміну валют. Суть махінації полягає в тому, що в деяких обмінниках євро не продають, а тільки купують. При цьому біля входу вивішується курс продажу, а вартість покупки євро не вказується.

Таким чином, турист бачить біля входу в обмінний пункт курс 1,95 лева за 1 євро, тоді як в інших обмінниках за 1 євро пропонують лише 1,8 лева. Клієнт продає свою валюту і у виданому разом з грошима чеку виявляє курс покупки: 1,57 лева за 1 євро.

Звернувшись за роз'ясненнями, відвідувач отримує відповідь: 1,95 - це курс продажу, а курс покупки - 1,57. У відповідь на запитання, чому ж ця сума ніде не вказана, касир пояснює, що табличка з відповідною інформацією знаходиться прямо за спиною у клієнта - тільки загороджена дверима кабінки.

Примітно, що, якщо відвідувач запитає у касира про вартість купівлі євро в даному обмінному пункті, то йому назвуть середній по місту курс - 1,85 лева за 1 євро.
20 июня 2011, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт