» Отдых » Новости туризма

В Алушті закрито 100 міні - готелів

    всего 84291 отеля

В Алушті закрито 100 міні - готелів

За підсумками найбільшої прокурорської перевірки влада Криму закрили майже 100 міні - готелів Алушти в розпал курортного сезону. Основною причиною для подібної міри послужила відсутність у власників готелів необхідних документів.

У ході перевірки було виявлено безліч порушень, проте основною причиною для припинення діяльності готелів стала відсутність у власників дозвільних документів на прийом туристів. При цьому ще 500 міні - готелів розпорядженні необхідними дозволами і продовжують роботу в штатному режимі.

На думку експертів, на туристичному потоці в Крим масові закриття готелів в Алушті не позначаться. Якщо зарахувати міні-готелі до приватного сектора, то на їх частку припадає 50-60 % всіх заїздів, при цьому організовані туристи складають 30-40 % від загальної кількості відпочиваючих. Однак в Криму - достатня кількість курортів, і відпочиваючі просто переорієнтуються на інші регіони республіки, пише "Турпром ".
20 июня 2011, 16:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт