» Отдых » Новости туризма

Абу-Дабі будує туристичну село

    всего 84291 отеля

Абу-Дабі будує туристичну село

В Абу-Дабі створюється морська туристичне село, яка повинна привернути в емірат шанувальників водних видів спорту. Destination Village має розпочати роботу вже до кінця 2011 року. Відкриття її буде приурочене до початку регати Volvo Ocean Race, запланованої на 1 січня 2012 року.

Комплекс на березі Перської затоки займе площу в 55 тисяч квадратних метрів, повідомляє Independent. І хоча регата проходитиме в місті, Destination Village стане домівкою для учасників перегонів, стоянкою для їх яхт, а туристи зможуть оцінити пишноту парусних суден, що беруть участь в кругосвітній регаті. Протягом двотижневої зупинки на маршруті гонки, влади Абу-Дабі організують ряд концертів, кілька одноденних регат і екскурсій.

На території Destination Village буде організовано виставковий простір, з'являться зони розваг, ресторани, бари та магазини. Очікується, що з 30 грудня 2011 по 14 січня 2012 село відвідають 100 тисяч чоловік. Вхід буде вільним.

Представники місцевого туристичного департаменту розраховують, що нова визначна пам'ятка стане популярною і перетворить Абу-Дабі в затребуване напрям серед любителів вітрильного спорту.
20 июня 2011, 13:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт