» Отдых » Новости туризма

Туристів на пляжах Пхукета попередять про небезпеку по - русски

    всего 84291 отеля

Туристів на пляжах Пхукета попередять про небезпеку по - русски

Часті нещасні випадки з російськими туристами на пляжах тайського Пхукета змусила рятувальників встановити в зонах купання застережливі таблички російською мовою. Крім того, влада острова мають намір збільшити кількість рятувальників на 13 найпопулярніших пляжах узбережжя.

Також служба порятунку на воді звернулася до туроператорів і готелям з проханням попереджати відпочивальників росіян про необхідність дотримуватися обережності на пляжах. Nathon, Karon і Kata - це три берега, на яких зазвичай відпочивають туристи, не говорять по- англійськи. За останні півроку тут загинули 14 людей, повідомляє Fedpress. ru. Турагентства, що працюють з російськими клієнтами, стверджують, що завжди попереджають гостей курорту про небезпеки, що підстерігають купальників, особливо в період мусонів, коли море неспокійне і біля берега утворюються вири. Однак туристи просто нехтують цими застереженнями.
20 июня 2011, 10:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт