» Отдых » Новости туризма

Через виверження вулкана Еквадор і Гватемала закривають аеропорти

    всего 84291 отеля

Через виверження вулкана Еквадор і Гватемала закривають аеропорти

Головний аеропорт Еквадору в найбільшому місті країни Гуаякіль закритий через виверження вулкана Тунгурауа, яке почалося в п'ятницю, 28 травня.

Про це повідомляє Agence France-Presse.

У мегаполісі скасовано заняття в школах, жителі щонайменше семи сіл в районі вулкана евакуйовані. Влада поки оцінюють становище.

Схожі заходи прийняті і в Гватемалі у зв'язку з активністю вулкана Пакайя, розташованого приблизно в 25 кілометрах від столиці держави. Там уже загинули дві людини, в тому числі телерепортер, кілька тисяч мешканців довелося евакуювати. Всього з початку виверження вулкана 26 травня постраждали 59 осіб, троє дітей пропали без вісті. Влада Гватемали також була змушена закрити столичний аеропорт через те, що злітно-посадочні смуги виявилися засипані вулканічним попелом. У деяких районах міста Гватемала випало до восьми сантиметрів попелу. Президент країни оголосив надзвичайний стан у регіонах, розташованих поруч з вулканом.
29 мая 2010, 08:29
http://korrespondent.net





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт