» Отдых » Новости туризма

Глави МВС країн-членів ЄС вирішили поки не приймати Болгарію і Румунію в Шенген

    всего 84291 отеля

Глави МВС країн-членів ЄС вирішили поки не приймати Болгарію і Румунію в Шенген

На сьогоднішньому засіданні міністрів внутрішніх справ країн - членів ЄС було прийнято рішення про відстрочення прийняття Румунії та Болгарії до Шенгенської зони.

Як повідомляє Euroactiv, прийняттю Бухареста і Софії чинили опір Німеччина, Франція, Фінляндія, Швеція, Нідерланди і Бельгія. Представники цих країн вимагають дочекатися публікації щорічної доповіді про підсумки боротьби влади Румунії і Болгарії зі злочинністю, який повинен з'явитися цього літа.

Тим не менш, жодних термінів прийняття двох країн до Шенгену не затверджено, незважаючи на те, що напередодні Європарламент більшістю голосів рекомендував прийняти Бухарест і Софію в безвізову зону.

За даними німецького агентства DPA, которе посилається на неназване джерело в ЄС, навіть якщо у вересні цього року буде дано зелене світло вступу Болгарії і Румунії до Шенгену, ці країни не будуть прийняті до весни 2012 року. Повідомляється, що президент Франції Ніколя Саркозі не стане ризикувати і пускати новачків ЄС в Шенген перед президентськими виборами, оскільки це може дати можливість іншому кандидатові на вищу посаду - вкрай правої Марін Ле Пен - обрушитися на нього з жорсткою критикою.

Тим часом, за даними Financial Times, питання прийняття Румунії та Болгарії до Шенгену не буде вирішено ще протягом кількох років, а не місяців.
09 июня 2011, 16:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт