» Отдых » Новости туризма

Аеросвіт скасував рейс Київ - Карлові Вари

    всего 84291 отеля

Аеросвіт скасував рейс Київ - Карлові Вари

Аеросвіт скасував польотну програму Київ - Карлові Вари, анонсовану в квітні.

Це підтверджують у прес-службі авіаперевізника. "Очікування туроператорів виявилися завищеними, - розповів Сергій Куций, помічник гендиректора авіакомпанії Аеросвіт зі зв'язків з громадськістю. - У травні почастішали відмови від блоків місць, впала завантаження рейсів. В Україні, на відміну від Росії, не так багато людей, готових оплатити відпочинок і лікування на такому дорогому курорті, як Карлові Вари ".

Як пише видання, за інформацією туроператорів, попит на Карлові Вари так і не досяг очікуваного рівня. "У нас ці рейси залишалися відкритими до останнього", - розповів начальник відділу авіаперевезень однієї з київських турфірм.

"Ми не пропонували тури з вильотом в Карлові Вари, оскільки у нас не було впевненості в заповнюваності цих рейсів", - вторить йому директор іншої компанії. За його словами, незважаючи на активний попит на Чехію, запитів по Карловим Варів вкрай мало. "Тому лікувальні тури на цей курорт ми продавали з перельотом до столиці Чехії, тим більше що відстань між містами невелика", - говорить він. "За нашими розрахунками, існуючих провізних потужностей Аеросвіту на лінії Київ - Прага буде достатньо для доставки пасажирів в Карлові Вари через Прагу", - відзначає Сергій Куций.

Нагадаємо, що ціни на Карлові Вари, анонсовані прес-службою Аеросвіту, починалися від 417 доларів.
06 июня 2011, 14:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт