» Отдых » Новости туризма

Новий розкішний готель Maxx Royal Golf & Spa відкрився в Туреччині

    всего 84291 отеля

Новий розкішний готель Maxx Royal Golf & Spa відкрився в Туреччині

У Туреччині, що пропонує широкий вибір готелів на будь-який смак, відкрився новий готель, здатна задовольнити запити навіть самого вимогливого клієнта. Готель Maxx Royal Golf & Spa в Белеку орієнтований на вимогливих постояльців.

За словами керівництва готелю, при його створенні враховувалися " всі мрії і фантазії відпочиваючих ", які були втілені в інтер'єрах готелю і при впорядкуванні його території.

Номерний фонд готелю складається з 445 кімнат поліпшеного планування і люксів, а також окремих вілл. Інфраструктура готелю продумана таким чином, щоб у ньому не нудьгували ні дорослі, ні діти. У готелі є міні - клуб для дітей і підлітків, аквапарк, 7 басейнів, гольф - клуб Montgomerie з полем на 18 лунок, 6 ресторанів, 14 барів, 4 закусочні, кондитерська, власна лісопаркова зона, тренажерний зал, spa - центр, конгрес - центр, Wi-Fi на території всього готелю, пише "Турпром ".
03 июня 2011, 19:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт