» Отдых » Новости туризма

Євроконтроль поки не планує закривати повітряний простір над Європою через вулкан

    всего 84291 отеля

Євроконтроль поки не планує закривати повітряний простір над Європою через вулкан

Європейська організація з контролю за повітряним простором Євроконтроль повідомила, що виверження вулкана Грімсвотн в Ісландії не зробить в понеділок, 23 травня, істотного впливу на авіасполучення в Європі.

"Ніякого закриття повітряного простору сьогодні і завтра (в понеділок і вівторок) не очікується, за винятком повітряного простору та аеропортів Ісландії", - йдеться в повідомленні організації, яке цитує AFP.

Консультативний центр по вулканічному попелу (VAAC), проте, попереджає про те, що в залежності від подальшого ходу виверження Грімсвотн протягом найближчих 48 годин існує ризик досягнення хмарою вулканічного попелу Північної Європи.

Згідно з розрахунками британських метеорологів, хмара попелу до ночі вівторка утворює "підкову", яка одним кінцем стосуватиметься північних берегів Ірландії і Шотландії, пройде через південну частину Гренландії, через південь архіпелагу Шпіцберген досягне російського берега - острова Колгуєв і гирла річки Печори (республіка Комі).
23 мая 2011, 13:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт