» Отдых » Новости туризма

Перший готель Radisson Blu відкрився в Нігерії

    всего 84291 отеля

Перший готель Radisson Blu відкрився в Нігерії

Готельна група Rezidor оголосила про відкриття свого першого готелю Radisson Blu у Нігерії. Він знаходиться в самому центрі ділового району Лагосу і розташований вздовж набережної. Від готелю можна пішки дійти до торгового центру Mega Plaza, пляжу Bar Beach, Національного музею та Еко - виставкового центру.

Готель Radisson Blu Anchorage налічує 170 номерів, з яких відкривається вид на лагуну або місто. Дизайн готелю розроблений шведським архітектором Крістіаном Лундваллом, що створював проекти готелів Rezidor Hotel Group і Best Western Premier.

До послуг гостей також - ресторан Voyage з терасою, що пропонує страви нігерійської і міжнародної кухні, Surface Bar & Grill і лаунж-бар, бізнес - зал, чотири просторих конференц - залу й два зали засідань, що вважаються кращими в Лагосі.

Відпочити і розслабитися або, навпаки, зайнятися спортом гості можуть в оздоровчому центрі з тренажерним залом, масажним кабінетом, дорослим відкритим і дитячим басейнами, пише Hoteldeluxes. com.

Вартість проживання в готелі складає від $ 399.
20 мая 2011, 12:21

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт