» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанія МАУ відновлює польоти до Львова

    всего 84291 отеля

Авіакомпанія МАУ відновлює польоти до Львова

10 червня 2011 Міжнародні Авіалінії України відновлює регулярні польоти в міжнародний аеропорт міста Львова. Рейси виконуватимуться двічі на день щодня, крім вівторка.

Рейси МАУ в львівський аеропорт будуть виконуватися на літаках Фоккер-50 ємністю 50 крісел. Використання близькомагістральних літаків замість традиційних для МАУ середньомагістральних літаків Боїнг-737 обумовлено технічними обмеженнями злітно-посадкової смуги аеропорту Львова, де триває реконструкція в рамках підготовки до проведення Євро-2012.

Також, згідно з графіком робіт з реконструкції аеропорту, рейси не будуть виконуватися по вівторках.

Львівські рейси МАУ будуть зручно стикуватися як з внутрішніми рейсами авіакомпанії (через Київ до Дніпропетровська, Донецька, Одеси, Сімферополя), так і з європейськими напрямами (через Київ в Амстердам, Берлін, Франкфурт, Женеву, Лісабон, Париж, Брюссель, Рим та інші ключові міста Європи). Крім цього, мешканцям Львова за допомогою стикувань через Київ також будуть доступні міста східного вектора: Тель-Авів, Абу-Дабі, Тбілісі, Самара, Алмати, Астана.

Нагадаємо, в даний час у Львові ведеться реконструкція злітно-посадкової смуги, яка передбачає її подовження з 2500 до 3500 м.
10 мая 2011, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт